Sağlık Bakanlığı, İstanbul’daki bir özel hastanedeki iddialara ilişkin soruşturma başlattı

Sağlık Bakanlığı İstanbul’da Bir Özel Hastaneye İdari Soruşturma Başlattı

Sağlık Bakanlığı, İstanbul’da bulunan bir özel hastanede çalışan bir hekimin sosyal medyada dile getirdiği iddialar üzerine, söz konusu hastane hakkında idari soruşturma başlattı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, bir hekimin İstanbul’da hizmet veren bir özel sağlık kuruluşunda, gebeler, böbrek yetmezliği hastaları ve diyaliz süreçleriyle ilgili sosyal medya paylaşımları yapması üzerine İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nün konuyla ilgili çalışma başlattığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan hekimin iddialarını içeren konu, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından dikkatle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi. (AA)


“Marmara Denizi’ni kurtarmak için 1 milyar dolar gerekiyor” – Prof. Dr. Bayram Öztürk anlatıyor

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Kartalkaya’daki otel yangınına ilişkin 5 şüpheli adliyede

TIKLAYIN – Tanju Özcan’dan Kartalkaya yangını soruşturmasına tepki: Sorumluların ortaya çıkmaması için yürütülüyor!

İddia: Muharrem İnce, CHP’ye katılacak

TIKLAYIN – 78 kişinin öldüğü otelde mahsur kaldığı yangın anını kaydetmiş: Sanırım ölmek üzereyiz, hayat güzeldi…

TIKLAYIN – 78 kişinin öldüğü Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül’ün ifadesi ortaya çıktı; tüm suçu personel ve danışmanlarda buldu!

TIKLAYIN – “İşkence” ve “kaçırma”dan şikâyet edilmişti: MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Ünlü’nün 14 yıla kadar hapsi isteniyor!

Related Posts

İran’da limanda şiddetli patlama

İran’ın güneyindeki Shahid Rajaee limanında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın yakıt tankından kaynaklanmış olabileceği düşünülüyor.

Hamas yetkilisinden “5 yıllık ateşkes” açıklaması

Hamas yetkilisi, tüm rehinelerin tek seferde serbest bırakılacağı ve Gazze’de 5 senelik bir ateşkes öngören bir anlaşmaya açık olduklarını söyledi.

CHP’li Yanıkömeroğlu’ndan iktidara deprem uyarısı: ‘Kanal İstanbul gibi fantezi projelerden vazgeçin’

CHP İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İstanbul’da meydana gelen depreme ilişkin yaptığı konuşmada, “Bakanlık daha hızlı ve etkili adımlar atmalı, belediyelerle işbirliği yapmalıdır. Kanal İstanbul gibi fantezi projelerden vazgeçip, acilen kentsel dönüşüm ve deprem dirençli kentler için kaynak ayırmalıdır” dedi.

Osman Boyner kimdir, öldü mü? İş insanı Cem Boyner’in babası Osman Boyner’in hayatı

Osman Boyner, sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen ve araştırılan iş insanları arasında yer almaya başladı. İş insanı Cem Boyner’in babası olan Osman Boyner, 99 yaşında hayatını kaybetti. Osman Boyner’in hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler sorgulanıyor. Peki, Osman Boyner kimdir?

Okulda öğretmeni döven iki çocuk tutuklandı

Samsun’da okulda öğretmene bıçak çekip döven iki çocuk çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

CHP’li Bağcıoğlu: Rant için imara açılan her askeri alan, deprem sonrası vatandaşın toplanma alanının kaybıdır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Marmara Denizi’nde meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından yaptığı açıklamada, olası İstanbul depremine yönelik hazırlıkların yetersiz olduğunu belirterek, “2009 yılında İstanbul’da 15 bin 304 hektar alan ‘Askeri Statüde’ idi. 2023 yılı itibarıyla bu alanların yüzde 46’sı, yani yaklaşık yarısı, ‘Askeri Alan ve Askeri Güvenlik Bölgesi’ statüsünden çıkarıldı. Bu, yaklaşık 10 bin adet futbol sahasına ya da altı Gaziosmanpaşa ilçesi büyüklüğünde bir alana denk geliyor. Rant için imara açılan her askeri alan, deprem sonrası vatandaşın toplanma alanının kaybıdır. Bu, sadece kent dokusunun değil, aynı zamanda insan hayatının da riske atılmasıdır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir