Kartepe’de Polise Saldırı: Bir Yaralı, Dört Gözaltı

KOCAELİ’nin Kartepe ilçesinde N.S., hakkında arama kararı olduğu için kendisini evden almaya gelen polislere yakınlarıyla birlikte saldırdı. Çıkan arbedede N.S. kolundan tabancayla vurularak yaralanırken, bir polis ise darp nedeniyle hafif şekilde yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, saat 18.00 sıralarında Kartepe ilçesine bağlı Köseköy Mahallesi Saraykent Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre çeşitli suçlardan aranma kararı bulunan N.S., kendisini evden almaya gelen polislere yakınlarıyla birlikte saldırdı. Çıkan arbedede bir polis darp nedeniyle hafif şekilde yaralanırken, kaçmaya çalışan N.S. ise bir polis memuru tarafından kolundan vurularak yaralandı. Polis ekiplerinin ihbarı üzerine adrese sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan N.S. ve polis memuru ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin yakınları olan 4 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri binanın bulunduğu sokakta ve binanın çevresinde inceleme gerçekleştirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Mine Nur Ala cinayetinde katil eşe ağırlaştırılmış müebbet

Ankara’da boşanma aşamasındaki eşi Mine Nur Ala’yı öldüren Emrah Ala’nın “eşe karşı tasarlayarak kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı

CHP’li Yücel: ‘İzmir Barosu’nu göreve davet ediyorum’

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik düzenlenen operasyon sonrası CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel’den açıklama geldi.

İzmir’in Seferihisar ilçesindeki orman yangını nedeniyle bir mahalle tahliye edildi

İzmir’deki yangınlar devam ederken Seferihisar ilçesinde Atatürk Mahallesi güvenlik amacıyla tahliye edildi.

Emlakçı adam öğretmen karısını 6. kattan aşağı attı

Adana’da emlakçılık yapan Çağlar Gökgül (36), sosyal medyada tanışıp 21 gün önce evlendiği giyim öğretmeni eşi Dilek Gökgül’ü (31) oturdukları apartmanın 6. katındaki dairenin balkonundan atarak belden aşağısının felç kalmasına neden olduğu iddiasıyla tutuklandı.

İsrail siyasi mahkumların olduğu cezaevini vurmuştu: İran, yaşamını yitirenlerin sayısını açıkladı

İran, İsrail’in Tahran’da siyasi mahkumların tutulduğu Evin Cezaevi’ne 23 Haziran’da düzenlediği saldırıda 71 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio: İran’ın UAEA Başkanı Grossi’ye karşı tavrı kabul edilemez

ABD Dışişleri Bakanı Rubio: İran’ın UAEA Başkanı Grossi’ye karşı tavrı kabul edilemez