İstifası gündeme gelmişti: Erdoğan ile fotoğraf verdi

Bolu’da kayak merkezindeki bir otelde meydana gelen yangın faciasında 78 kişi yaşamını yitirirken faciaya yol açan ihmallerin sorumlularının kim olduğu tartışmalara yol açmıştı.

Yaşanan facia sonrası meclise gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir gazeteci tarafından “Turizm Bakanı’nın istifası söz konusu mu? Ya da bir görevden alma olacak mı?” sorusu yöneltilmiş ve Erdoğan bu soruya cevap vermemişti.

BİRLİKTE POZ VERDİLER

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın bugün yaptığı sosyal medya paylaşımında Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Cumhurbaşkanı Erdoğan yan yana görüntülendi.

Özdemir’in söz konusu paylaşımında “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile göz bebeğimiz Antalya’dayız!” ifadeleri yer aldı.

Related Posts

FETÖ operasyonu: 33 tutuklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya FETÖ’ye yönelik düzenledikleri operasyonda 50 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

İsveç, Estonya’dan hapishane kiralamaya hazırlanıyor

İsveç hükûmeti, artan suç ve mahkum sayısı nedeniyle Estonya’daki hapishanelerden 600 hücre kiralamaya hazırlanıyor. Stockholm ve Tallinn arasında Haziran ayında imzalanan anlaşma, İsveç’in ceza sisteminde yeni bir dönemi başlatıyor. Kriminalvården …

Dünyanın en çok izlenen yayıncısı, Galata Kulesi’nde İngilizce bilen memur bulamadı

42 milyon abonesi ile dünyanın en çok izlenen YouTube yayıncılarından biri olan IShowSpeed, bugün Türkiye’den canlı yayınlar açmaya başladı. Taksim’de turistik bölgeleri gezen ünlü yayıncı, Galata Kulesi’nin tarihini öğrenmek istedi ancak İngilizce bilen görevli bulamadı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Leman Dergisi yazı işleri müdürü Aslan Özdemir’e tutuklama talebi

Leman dergisinde yer alan karikatüre yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan derginin yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Bakan Güler KKTC’nin Ankara Büyükelçisi Korukoğlu’nu kabul etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu’nu kabul etti. Görüşmede ikili savunma ilişkileri ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

ASEAN ve AB arasında stratejik ortaklık

Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) ve Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, iki blok arası stratejik ortaklığı güçlendirmeyi hedefliyor.