Xiaomi 14T ve MIX Flip veri tabanında ortaya çıktı!

Neredeyse her hafta onlarca telefon tanıtan ve piyasaya çıkaran Xiaomi, şimdi de toplamda üç model üzerinde çalışıyor. Ortaya çıkan iddialara göre Xiaomi’ninüzerinde çalıştığı Xiaomi 14T, 14T Pro, ve MIX Flip modelleri, IMEI veri tabanında ortaya çıktı. İşte Xiaomi 14T serisi ve MIX Flip beklenen özellikleri ve lansman tarihi…

Xiaomi 14T serisi ve MIX Flip, yakında tanıtılabilir

Henüz resmi olarak firma tarafından herhangi bir açıklama olmamasına rağmen, sızdırılan raporlara göre yeni cihazlar birkaç ay içinde tanıtılabilir. Lansman tarihi olarak ise Ağustos ve Eylül arası bekleniyor. Ayrıca Xiaomi 15 serisinin de Ekim ayında tanıtılacağını söylemekte fayda var.

Tekrardan asıl konumuza dönecek olursak, IMEI veri tabanında üç farklı model numarasıyla bizleri karşılayan sızıntıda sırasıyla 2406APNFAG, 2407FPN8EG and 2405CPX3DG bulunuyor. İlk model numarası Xiaomi 14T modelini, ikincisi Xiaomi 14T Pro modelini, ve üçüncüsü ise Xiaomi MIX Flip modelini temsil ediyor.

Tüm model numaralarının cihazların global versiyonlarını belirttiği iddia edilirken, yeni telefonlar küresel pazarda tanıtılabilir. Özelliklerine bakacak olursak, Xiaomi 14T serisi, MediaTek Dimensity 9300 işlemcisi ve gelişmiş kamera özellikleri ile orta segment cihazlarına rakip olacak gibi duruyor. Çin pazarındaki rakibi olan Redmi K70 Ultra’nın sahip olmadığı telefoto kamera ve kablosuz şarj desteğine de sahip olacak telefon serisi, uygun fiyatı ile kullanıcıları kendine çekebilir.

Diğer tarafta ise MIX Flip’in Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve aynı şekilde gelişmiş 50 megapiksel ana ve 60 megapiksel telefoto kamera ile gelmesi bekleniyor. Cihazlar hakkında daha fazla detay bulunmazken, gün geçtikçe daha fazla özelliğin ortaya çıkacağı kesin.

Peki ya siz Xiaomi 14T ve MIX Flip özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx