Türkiye’nin En Zengin İsmi Markette Poşet Doldurdu

Bu kez Akatlar’da bir markette alışveriş yaparken görüntülendi. Alışveriş sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karamehmet, “Bir şey yapmıyoruz, çalışıyoruz. Hadi sağlıcakla kalın” diyerek mütevazı bir ifade kullandı ve kameralara el sallayarak ayrıldı.

Karamehmet, Forbes dergisinin 2010 yılında açıkladığı ‘Dünyanın En Zenginleri’ listesinde 8 milyar dolar ile en zengin Türk iş insanı olarak yer almıştı. 30 yıl önce kurduğu Türkiye’nin en büyük GSM şirketi Turkcell, finans sektöründeki Pamukbank ve Yapı Kredi gibi önemli kurumlarla ve medya alanında Show TV ile Akşam gazetesiyle tanınan Karamehmet, 80 yaşına yaklaşırken mütevazı yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

Bir zamanların en zengin iş insanlarından biri olan Karamehmet, TMSF’nin mallarının büyük kısmına el koyması ve yanlış yatırımlar nedeniyle servetinin büyük bir bölümünü kaybetti. Yıllar sonra tekrar gündeme gelmesini sağlayan ise Murat Erkan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf oldu. Bu fotoğrafta Karamehmet’in saçlarının beyazlamış ve oldukça zayıflamış hali dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx