TFF’den Montella’ya 770 bin TL’lik doğum günü hediyesi

Geçtiğimiz hafta davet edilen kişi sayısı nedeniyle gündem olan TFF , bu sefer de Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella‘ya hediye edilen saat nedeniyle gündem oldu. Hediye edilen saatin TFF kasasından çıkan para ile alındığı iddia edildi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi‘nin hediye ettiği saatin Rolex marka 770 bin TL değerinde olduğu iddia edildi.

Türkiye-Gürcistan karşılaşmasını Türkiye’nin 3-1 kazanmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Hocamızın bugün doğum günü, futbolcular maçı kazanarak ona hediye verdi” şeklinde konuştu. Konuşmaya katılan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Hocamızın doğum günü 10 saat hediye aldık” dedi. Söz Montella’ya gelince Teknik Direktör, “Türkiye galibiyet alarak bana en güzel hediyeyi verdi” ifadelerini kullandı. Montella konuşurken Büyükekşi “Saat aldık” söylemlerini devam ettirdi.

Bu açıklamaların ardından hediye edilen saatin Rolex marka olduğu ve 770 bin TL harcama yapıldığı iddia edildi. Gazeteci Tahir Kum konuyla alakalı yaptığı açıklamada, “Alındığı yer Zorlu AVM, markası Rolex, ödenen para 770.000 TL. Para TFF’nin kasasından çıkıyor havasını Büyükekşi atıyor. Kol saati alabilirsiniz, saatin arkasında Montella yazıyor. Çıkın yalanlayın deyin ki bunu sponsordan aldık. Hediye alamazsınız demiyorum ama bunu kameralar karşısında, Cumhurbaşkanı ile telefonda konuşurken söyleyemezsiniz. Ayıptır aymazlıktır. Oyuncular orada, yarın Kerim’in Arda’nın bir futbolcunun doğum günü olduğunda futbolcuya çiçek yaş pasta veremezsiniz” ifadelerine yer verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx