Şanlıurfa’da evlat vahşeti: Babasını katletti, annesini yaraladı

Halfeti’de Psikolojik Sorunları Olan Kişi Bir Cinayet İşledi

Halfeti ilçesine bağlı kırsal Kayalar Mahallesi’nde Almanya’dan bir süre önce döndüğü öğrenilen ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Nurettin D. (43), babası Cuma (65) ve annesi Reyhan D.’yi (64) bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cuma D.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan anne ise Halfeti Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Nurettin D., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Related Posts

Otomobil seyri halindeyken alev topuna döndü

Bursa’da Güzelyalı Mahallesi Atatürk Caddesi’nde seyir halindeki bir otomobil, alev topuna döndü.

Suriye’de Dürzilerle çatışmalarda 70’ten fazla can kaybı

Suriye’de Dürzi milislerle hükümete bağlı güçler arasındaki çatışmalar devam ediyor. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, çatışmalarda en az 73 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

CHP’li Tanal, Cumhuriyet’e konuştu: Hak, hukuk egemen olursa sömürü düzeni biter

CHP’li Tanal 1 Mayıs’ı kutlamak için Şişli’den Taksim’e yürümek isteyen polis müdahalesiyle karşılaşan emekçi ve öğrencilere destek olmak için alanda bulundu. Tanal, iktidarın ‘Taksim yasağı’ ısrarına ilişkin Cumhuriyet’e konuştu.

Dışişleri Bakanlığı: Suriye’nin toprak bütünlüğü Türkiye’nin temel önceliği

Dışişleri Bakanlığı kaynakları, “Suriye’nin toprak bütünlüğü temel önceliğimizdir” dedi, Kamışlı’daki konferansta verilen mesajlara tepki gösterdi.

MHP Milletvekili Levent Uysal kimdir? Levent Uysal kaç yaşında, nereli?

El konulduğu öne sürülen ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla ilişkilendirilen lüks araçların çoğunun MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal ve eşi Ece Uysal adına kayıtlı olduğu ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından MHP Milletvekili Levent Uysal sosyal medyada araştırılmaya başlandı. Peki, MHP Milletvekili Levent Uysal kimdir? Levent Uysal kaç yaşında, nereli?

CIA belgeleri ortaya çıkardı: 51. bölge gerçekleri

Yıllarca UFO ve uzaylı efsanelerine konu olan 51. Bölge ile ilgili CIA tarafından gizliliği kaldırılan belgeler, Soğuk Savaş’ın gölgesinde yürütülen sır dolu operasyonları gün yüzüne çıkardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir