Müsavat Dervişoğlu’ndan Erdoğan’a gönderme: ‘Üzerimize operasyonlar yapılabilir’

Mersin Ziyareti: İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Mersin’e ziyaretlerde bulunmak üzere geldi ve burada önemli açıklamalarda bulundu.

Dervişoğlu, yapmış olduğu konuşmada AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik çarpıcı ifadeler kullandı. Dervişoğlu, “Milletin istemediği hiçbir şeyi ne Müsavat Dervişoğlu ne de İYİ Parti asla yapmayacaktır. Üzerimize operasyonlar yapılabilir. Türkiye düşmanlarının ortak hayalidir İYİ Partisiz meclis. Siyasi partileri millet kurar. Milletin kurduğu partileri yaşatmak da milletin işidir. Milletin kurduğu bir partiyi Tayyip Erdoğan da yok edemez” şeklinde konuştu.

‘Kutuplaşma Tehlikesi: Kürtler ve Türkler’

Dervişoğlu, Türkiye’nin hızla kutuplaşmanın tehlikeli bir girdabında ilerlediğini vurgulayarak, “İnsanların kökenlerinden kaynaklı olarak birbirine düşmanlığı üzerinden siyaset oluşturmaya çalışanlar ve bu suça başkalarını ortak etmeye kalkışanlar iyi bilsinler; binlerce yıldır bu coğrafyada bulunan vatan bizim, hepimizin. Bu vatan Türk vatanıdır ve üzerinde yaşayan millet de Türk milletidir. Devlet olma ilkesi ile bir araya gelen farklı insanların oluşturduğu bir felsefe olan millet tanımı bizde de geçerlidir. Kürt Türkmen ayrımı nedir? Binlerce yıldır bu topraklardayız. Kürtler bizim her şeyimizdir ama Abdullah Öcalan ve PKK bizim düşmanımız. Bu birlikteliği sağlamak zorundayız, farklılıklarımızın zenginlik olduğunu kabullenmeliyiz” sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

Related Posts

Bakan Güler KKTC’nin Ankara Büyükelçisi Korukoğlu’nu kabul etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu’nu kabul etti. Görüşmede ikili savunma ilişkileri ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

ASEAN ve AB arasında stratejik ortaklık

Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) ve Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, iki blok arası stratejik ortaklığı güçlendirmeyi hedefliyor.

‘Milyarderlerin Arka Bahçesi’nde doğum günü cinayeti

Bahamalar’da “Milyarderlerin Arka Bahçesi” olarak anılan Harbour Adası açıklarında demirli süper yatta çalışan 20 yaşındaki mürettebat Paige Bell, makine dairesinde öldürülmüş halde bulundu.

Donald Trump tehdit savurmaya devam ediyor: “Davayı durdurmazsanız vergileri arttırırım”

Donald Trump’ın Brezilya’ya yönelik beklenmedik yüzde 50 gümrük vergisi tehdidi, küresel ticaret dengelerini alt üst ediyor. Bolsonaro davası ve bakır ithalatı üzerine yükselen gerilim, uluslararası arenada yeni bir ticaret savaşının sinyallerini …

Bakan açıkladı: 5 ilaç daha geri ödeme kapsamına alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 25 farklı kanser alt türüne karşı uygulanan 5 immünoterapi ilacının Sosyal Güvenlik Kurumu’nun geri ödeme kapsamına alındığını açıkladı.

Grok’un uygunsuz paylaşımları Polonya’da X’in kapatılması ihtimalini gündeme getirdi

X’in yapay zeka motoru Grok’un uygunsuz paylaşımları Polonya’nın gündemine oturdu. Polonya hükümeti, ifade özgürlüğü kavramının yapay zeka aracı için geçerli olmadığını belirterek, X’in kapatılabileceğini bildirdi.