Motorine indirim geliyor

Motorin Fiyatları Yarından İtibaren Düşüyor

Benzin, motorin ve otogaz fiyatları, Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalarla birlikte sürekli değişkenlik gösteriyor. Yarından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarında 1,29 lira indirim bekleniyor.

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi artışları, akaryakıt fiyatlarına doğrudan yansımaya devam ediyor. Bu durum, hem indirim hem de zam olarak karşımıza çıkabiliyor.

Motorin litre fiyatında yaşanması öngörülen düşüş, tüketicileri memnun edecek bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

Sektör kaynaklarına göre, yarından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarında 1,29 lira indirim bekleniyor. Bu indirim ile birlikte İstanbul’da motorin litre fiyatı 44,12 liraya, Ankara’da 44,93 liraya, İzmir’de ise 45,27 liraya düşmesi bekleniyor.

Related Posts

Altının gramı 4 bin 290 liradan işlem görüyor (08 Temmuz 2025)

Dün yüzde 0,26 değer kazanarak günü 4 bin 289 liradan tamamlayan altının gram fiyatı, güne yatay seyirle başlamasının ardından saat 09.40 itibarıyla önceki kapanışın hemen üzerinde 4 bin 290 lira seviyesinde bulunuyor. Çeyrek altın 7 bin 181 liradan …

KOBİ’lere yeni Nefes Kredisi

KOBİ’lere destek olmak üzere TOBB, KGF ve bankalar güç birliği yaptı. Nefes Kredisi’yle azami 2.5 milyon TL kredi kullanılabilecek.

Son dakika: Rekabet Kurulu’nun Spotify hakkında inceleme

Dijital müzik dünyasının en büyük oyuncularından biri olan Spotify hakkında inceleme başlatıldı.

Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplara yatırılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı, 344 milyon 877 bin 943 TL tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

Bakan Göktaş açıkladı! Yangından etkilenen hanelere 12 milyon 260 bin lira kaynak aktarıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bilecik, İzmir ve Hatay’daki orman yangınlarından etkilenen hanelerin acil ve temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla toplam 12 milyon 260 bin lira kaynak aktardıklarını açıkladı.

Kriptoyu artık bankalar saklayacak: 7 banka SPK’ya başvurdu

Kriptoyu artık bankalar saklayacak: 7 banka SPK’ya başvurdu