Microsoft Designer, Artık Herkesin Çıkartma Oluşturmasına İzin Veriyor

Microsoft Designer, çıkartma oluşturmaya olanak tanıyan yeni bir özelliğini duyurdu. Sticker Creator olarak adlandırılan bu araçla beraber kullanıcılar, sıfırdan veya tasarımcı tarafından sağlanan özelleştirilebilir şablonları kullanarak çıkartmalar oluşturabilecekler.

Microsoft Designer Sticker Creator da diğer görüntü oluşturucu araçlar gibi belirli bir açıklamaya dayalı yapay zekayı kullanır. Bu sayede sanat becerisi olmayan kullanıcılar dahi basit bir şekilde istedikleri gibi çıkartmalar oluşturabilecekler. Designer uygulaması, girilen istemleri oluşturmak için arka planda DALL-E yapay zekasını kullanıyor.

Microsoft hesabı olan herkes Microsoft Designer’da Sticker Creator’ı deneyebilir. Sizler de çıkartma oluşturmayı denemek istiyorsanız resmi web adresini ziyaret edebilirsiniz. Daha sonrasında Microsoft hesabınızla oturum açın ve bir istem girerek ve oluştur seçeneğine tıklayın.

Hesabınızla giriş yaptıktan sonra tüm yaptığınız çıkartmalar özel bir “çıkartmalarım” sekmesine kaydedilecek. Ayrıca hem firma tarafından yapılmış hem de başka insanlar tarafından oluşturulmuş farklı çıkartmaları da keşfedebilirsiniz.

Microsoft 365 Insider web sitesindeki blog gönderisinde Microsoft Designer Sticker Creator hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx