Kadın Hırsızlar Avcılar’da Yakalandı

İstanbul Avcılar’da girdikleri evlerden 30 bin dolar ve 2 Milyon 340 bin TL değerinde çeşitli ziynet eşya çalan kadın hırsızlar yakalandı.

Olay, 14. Ocak 2025 günü Avcılar İlçesi Denizköşkler Mahallesi Reşitpaşa Caddesi’nde bulunan bir apartman dairesine giren şahıs 30 bin dolar çaldı. Aynı mahallede 04. Şubat günü bir eve giren hırsız toplam 2 Milyon 340 bin TL değerinde çeşitli ziynet eşyaları ve nakit para ile Smıth Wesson Marka tabanca çalarak kaçtı. Hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlatan polis ekipleri kimlik bilgilerini tespit ettikleri Sultan D. (41) ile Sibel D. (23) isimli kadın şahısları 15 Şubat tarihinde Esenyurt’ta yakalandı. Emniyette işlemleri biten şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Bakırköy Kadın Cezaevine teslim edildi. – İSTANBUL

Related Posts

İstanbul’da sahte parfüm operasyonu: 110 milyon liralık ürün ele geçirildi

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere depolanan 110 milyon lira değerinde sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

HSK üyeliği için adaylar belli oldu

Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) görev süresi dolacak 5 üyenin yerine seçilecek ve TBMM Genel Kurulu’na sunulacak 15 aday, TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu’nda seçildi.

Erdoğan ve Bahçeli’nin sürpriz görüşmesinin sebebi ortaya çıktı!

117 gün sonra ilk kez yüz yüze görüşen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sürpriz görüşmesinin ayrıntıları belli oldu.

Lukaşenko: Batı üstünlük hastalığından muzdarip

Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, Batı’nın üstünlük hastalığından tedavi edilemez biçimde muzdarip olduğunu söyledi.

THY ve Pegasus uçakları İstanbul’a geri dönüyor

Hindistan ordusunun Pakistan’a yönelik başlattığı askeri operasyonla birlikte güvenlik gerekçesiyle Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-İslamabad ve Pegasus Havayolları’nın İstanbul-Karaçi uçakları İstanbul’a geri dönüyor.

İsveç, savunma harcamalarını GSYİH’nin yüzde 3,5’ine çıkarmayı hedefliyor

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, NATO müttefiki devletlerin savunma harcamalarının Gayri Safi Yurt içi Hasılalarının (GSYİH) yüzde 3,5’ine çıkarılması yönünde karar alacaklarına inandığını söyledi.