İstanbul’da ölüm plajı… Bir genç daha can verdi

İstanbul Büyükçekmece’deki Kumburgaz sahilinde serinlemek için denize giren 16 yaşındaki İsa Çelik akıntıya kapıldı. Cankurtaran tarafından denizden çıkarılarak hastaneye kaldırılan Çelik, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Aynı plajda 1 gün önce de 26 yaşındaki Diyar Yalçınkaya boğularak hayatını kaybetmişti.

Olay dün öğlen saatlerinde Kumburgaz sahilinde yaşandı. Üç arkadaşıyla birlikte plaja gelen ve serinlemek için denize giren İsa Çelik, akıntının da etkisiyle kıyıdan uzaklaştı. Denizde hareketsiz kaldığı ve sürüklendiği fark edilen Çelik için cankurtarana haber verildi. Arkadaşları ve cankurtaran tarafından baygın halde kıyıya çıkarılan Çelik’e ilk müdahalesi kıyıda yapıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI, KURTARILAMADI

Ambulansla hastaneye kaldırılan Çelik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Lise öğrencisi olan İsa Çelik’in cansız bedeni, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. 16 yaşında hayatını kaybeden İsa Çelik için yarın Tokat’ta cenaze törenini yapılacak ve ardından toprağa verilecek.

AYNI PLAJDA İKİ GÜNDE İKİ ÖLÜM

Öte yandan aynı plajda 19 Haziran’da 26 yaşındaki Diyar Yalçınkaya boğularak ölmüştü. Yalçınkaya’nın ölümünden 1 gün sonra ise 16 yaşındaki İsa Çelik aynı yerde boğularak hayatını kaybetti.

Yaşanan iki olaya ilişkin olarak Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlatmış olduğu soruşturmalar ise sürüyor.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx