İpek Kıraç’a “Sosyal Etki Lideri” ödülü

Mastercard tarafından düzenlenen, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) bölgelerinde kadınların sahip olduğu ve liderlik ettiği işletmelerin dikkate değer başarılarını vurgulayan “Mastercard Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri”nin üçüncüsünü gerçekleştirdi.

Merkezi veya ofisi Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) bölgelerinde bulunan ya da bu pazarlara hizmet sunan, kadınların sahip olduğu ve işlettiği KOBİ’ler ödüllendirildi. Ödül töreni, iki yıl süren sanal etkinliklerin ardından ilk kez Bluewaters Forum by Banyan Tree Dubai’de fiziksel olarak gerçekleşti. Kazananlar arasında Türkiye, BAE, Mısır, Litvanya, Namibya, Güney Afrika, Tanzanya ve Ukrayna’dan kadın girişimciler yer aldı.

SUNA’NIN KIZLARI SOSYAL ETKİ LİDERİ ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ OLDU

Kız çocukları başta olmak üzere tüm çocukların hayallerini gerçekleştirebilmeleri için her yerde ve her koşulda, çocuklara yönelik destekleyici ve güvenli alanlar yaratmak için kolektif etki yaklaşımıyla çalışan Suna’nın Kızları ve kurucusu İpek Kıraç, Sosyal Etki Lideri kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Başta kız çocuklar olmak üzere gelişimlerini destekleyebilecek hizmetlerden yoksun büyüyen 0-18 yaş arası çocukların ihtiyaçlarına odaklanan Suna’nın Kızları, çocukların duygusal ve bedensel olarak iyi halde olmaları, öğrenmeye kesintisiz devam edebilmeleri, eğlenmeye ve dinlenmeye vakit ayırabilmeleri, baskı altında kalmadan yaşayabilmeleri ve kendileriyle ilgili kararları verebilmeleri için çalışıyor.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx