Friends yıldızı Courteney Cox, TikTok’taki dansıyla olay oldu

Tüm dünyada fenomen haline gelen ve final bölümünün ardından yıllar geçse de hayranlarını artırmaya devam eden Friends dizisinde rol alan Courteney Cox’un sosyal medyadaki paylaşımı olay oldu.

Monica Geller rolüyle yer alan Cox, TikTok’taki bir akıma katıldı ve Bruce Springsteen’in ‘Dancing in the Dark’ videosundaki dansını yeniden canlandırdı.

Genç TikTok kullanıcılarının ebeveynlerinden Bronski Beat’in “Smalltown Boy” şarkısı eşliğinde 1980’lerde nasıl dans ettiklerini yeniden yaratmalarını istediği uygulamanın en son viral akımında görüldü. Cox, paylaştığı videoda Bruce Springsteen’in videosuna gönderme yaparak dans etti.

Cox, bundan seneler önce, henüz 20 yaşındayken Springsteen’in bir videosunda yer almıştı. Filmde, Springsteen Born in the USA turnesinin Saint Paul, Minnesota’daki açılış gecesinde, Cox’u sahnede dans etmek için kalabalığın arasından çıkarırken görülür. Yönetmen Brian De Palma tarafından video için seçilen Cox, daha sonra verdiği röportajlarda bu videonun kariyerinde pek çok kapıyı araladığını anlatır.

@courteneycoxofficial

1980’s dancing… in the dark

♬ original sound – Courteney Cox

Videonun ardından Cox, Murder She Wrote ve Family Ties dahil olmak üzere bir dizi ABD şovunda konuk oyuncu olarak yer aldı. 1994 yılında Friends dizisindeki Rachel Green rolü için seçmelere katıldı ancak onun yerine Monica Geller rolünü üstlendi.

Cox’un paylaşımına hayranlarından da çok sayıda beğeni ve yorum geldi. 

Scream ve Friends yıldızı sosyal medyada oldukça aktif ve sık sık esprili paylaşımlar yapıyor. Kısa bir süre önce de bir paylaşımında Friends’teki bir bölüme atıfta bulunmuştu. Geçen ay Miami’ye yaptığı bir geziden video paylaşarak nem konusunda şaka yapmıştı.

Canlandırdığı Monica karakteri de Friends’in “The One in Barbados Part 1” başlıklı bölümünde, nemli havayı suçlayarak giderek daha fazla kabaran saçlarıyla mücadele etmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx