Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

2025 Spielwarenmesse Fuarı Almanya’da Başlıyor

Dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olan Spielwarenmesse, 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında gerçekleştirilecek ve beş gün boyunca devam edecek.

Etkinlikte, oyuncak sektöründeki en son yenilikler, pazar bilgileri ve ilham verici trendler katılımcılara sunulacak.

16 YAŞINDAN KÜÇÜKLER ALINMIYOR

Fuar 165 bin metrekare alanda kurulacak. 68 ülkeden 2 bin 354 firmanın katılacağı fuara, 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 400’e yakın yeni oyuncağın sergileneceği fuarda Türkiye 64 firmayla temsil edilecek.

1 Şubat 2025 tarihine kadar sürecek fuarda, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş yelpazeden ürünler meraklıların beğenisine sunulacak. Fuar öncesi yeni oyuncaklar ise basına tanıtılacak. Fuar alanında bilet satılmadığından fuara katılmak isteyenler, biletlerini yalnızca çevrimiçi olarak satın alabiliyor ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmiyor.

Related Posts

Motosiklet Kazasında 1 Ölü, 1 Yaralı

Uşak’ta refüje çarpan motosikletin sürücüsü yaşamını yitirdi, bir yolcu yaralandı.

Yunus Emre Vakfı Eski Başkanı Tutuklandı

Yunus Emre Vakfı’ndaki usulsüz işlemler nedeniyle eski başkan Şeref Ateş tutuklandı.

IDEF 2025’te 1400’den Fazla Firma Katılacak

TSKGV, IDEF 2025’te 1400’den fazla firmanın katılacağını açıkladı; etkinlikler ve hazırlıklar sürüyor.

Muhtarlarla Orman Yangınları Toplantısı

Eskişehir’de muhtarlarla yangın tedbirleri görüşüldü, su tankı dağıtım kararlaştırıldı.

Ankaragücü’nden Mahmut Tekdemir ile Yeni Sözleşme

MKE Ankaragücü, Mahmut Tekdemir ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Tecrübesiyle takıma katkı sağlayacak.

AA Şam muhabiri anons çektiği sırada Genelkurmay Başkanlığı binasında yeni patlamalar meydana geldi

İsrail savaş uçakları Suriye’nin başkenti Şam’da Genelkurmay Başkanlığı binasına yeni hava saldırıları düzenledi. Anadolu Ajansı Şam muhabiri Muhammed Karabacak, Şam’dan İsrail’in hava saldırılarıyla ilgili son durumu bildirdiği esnada Genelkurmay Başkanlığı binasında yeni patlamalar meydana geldi.