Define avcılarını jandarma suç üstü yakaladı! Silah ve dedektörlerle yakalandılar

Afyonkarahisar‘ın Emirdağ

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Emirin köyü Tavşantepe mevkisinde kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine bölgeye operasyon düzenledi. Yapılan baskında S.A., A.Z., Y.O., Y.A., İ.K., M.D. ve A.Ö. isimli şüpheliler suçüstü yakalandı.

Olay yerinde yapılan aramada, 2 dedektör, 1 tabanca ve 12 fişeğin yanı sıra çeşitli kazı ve elektronik ekipmanlar ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemeler arasında çekiç, hilti ucu, metal alçı malası, taşınabilir batarya, turbo fan, kafa feneri, demir cop, kürek, maket bıçakları, mini lazerler, çakılar, navigasyon cihazı, dijital pusula, su terazisi, el fenerleri, makas ve cep telefonu yer aldı.

Hafıza kartları, multimedya kartı, sim kart, bluetooth USB’ler, kontrol kumandası, dron bataryaları ve GPS alıcısı da bulundu.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Dava ertelendi… CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın: ‘Buradan sonra iki yolumuz var’

CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’e ilişkin hazırlanan bir video paylaşımı nedeniyle açılan davanın ikinci celsesi görüldü. Aydın, duruşma sonrası yaptığı açıklamada “Buradan sonra iki yolumuz var. İyilerin ve kötülerin, Cumhuriyet’e sahip çıkanların ve onu hiç anlamamış olanların yol ayrımıdır bu. Beni yargılıyorlarmış, yargılasınlar. Bir onur nişanesidir bu göğsümde” dedi.

AB: Türkiye’yi güvenlik aktörü olarak görüyoruz

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas, Türkiye’yi güvenlik alanında bir aktör olarak gördüklerini belirterek İstanbul’un son dönemde bir arabuluculuk merkezi olarak öne çıkmasından memnuniyet duyduklarını bildirdi.

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan, tanık ifadeleri doğrultusunda tutuklama talebiyle hakim önüne çıkarıldı. Adem Soytekin ve Servet Yıldırım’ın etkin pişmanlık kapsamındaki ifadeleri sonrası Pehlivan hakkında başlatılan soruşturmada tutuklama kararı çıktı.

DSÖ, İran ile İsrail arasındaki çatışmanın sağlık tesislerini riske attığını belirtti

DSÖ, İran ile İsrail arasındaki çatışmanın sağlık tesislerini riske attığını belirtti

55 milyonluk soygun! 2 bin 810 tane çalındı

Bir tırdan yeni piyasaya sürülen 2 bin 810 adet Nintendo Switch 2 oyun konsolu çalındı. Konsolların değerini  1.4 milyon dolar (yaklaşık 55 milyon lira) olduğu bildirildi.

İsrail’den savaşı tırmandıracak çıkış: Tahran’ı karartma zamanı geldi

Soykırımcı terör devleti İsrail’in Ulaştırma Bakanı Miri Regev, İran’ın sabah düzenlediği misillemenin ardından “Tahran’ı karartma zamanı geldi” açıklamasında bulundu.