Çobançeşme otobanda karşıya geçmek isteyen kadın öldü

Otomobil D100 Karayolu’nda Yaya Çarptı: Kadın Hayatını Kaybetti

D100 Karayolu’nda yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye otomobil çarptı. Kazanın yaşandığı yer ise D100 Karayolu Çobançeşme yan yol Edirne istikameti oldu. 34 GTC 326 plakalı otomobil, otoyolda karşıya geçmeye çalışan kişiye çarptı.

Olayın ardından ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilin çarptığı yayanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis, olay yerinde detaylı incelemelerde bulunurken, otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazada hayatını kaybeden kadının kimliği henüz belirlenemedi.

Kadının cansız bedeni, incelemelerin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili detaylı soruşturma ise halen devam ediyor.

Related Posts

ABD Başkanı Trump, “vergi indirimi” tasarısını imzaladı: Muazzam bir ekonomik büyümeyi tetikleyecek

ABD Başkanı Donald Trump, kapsamlı vergi indirimleri ve harcama kesintileri içeren tasarıyı imzalayarak yasalaştırdı. Trump “Bu yasa tasarısı muazzam bir ekonomik büyümeyi tetikleyecek ve ülkeyi ayakta tutan çalışkan vatandaşları ayağa kaldıracak” diye konuştu.

Rekabet Kurumu’ndan Spotify’a inceleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan adına açılan şarkı listelerinin uyarılara rağmen kaldırılmadığı gerekçesiyle hukuki süreç başlatılacağı açıklanan Spotify’a Rekabet Kurumu tarafından inceleme başlatıldı.

Almanya’da 6 aylık gönüllü askerlik planı: ‘İş dünyası endişeli’

Almanya’daki işverenler, genç insanların zorunlu ya da gönüllü askerlik kapsamında orduya alınmasının kendileri açısından personel bulmayı zorlaştıracağından kaygı duyuyor.

Peugeot, Citroen, Opel ve Fiat araçları geri çağrılıyor! Zincir kopuyor, araba aniden duruyor!

Otomotiv devi Stellantis, 2017-2023 yılları arasında üretilen bazı dizel motorlu araçlarını geri çağırma kararı aldı. Geri çağırmanın sebebi olarak, kam mili zincirinde meydana gelen aşınma gösterildi. Bu sorun, araçlarda ses yapmasına ve en kötü durumda zincirin kopmasına yol açabileceği için geri çağırma işlemi yapılacak. Söz konusu karar, Avrupa genelinde birçok aracı etkiliyor.

Elazığ’da işçiler, AKP’yi siyah tabutla protesto etti

Elazığ’da kamu işçileri, hükümetin yüzde 17’lik zam teklifini protesto etmek için AKP İl Başkanlığı önüne “Kamu İşçisi Allah Rahmet Eylesin” yazılı siyah tabutla yürüdü. Türk-İş Elazığ Şubesi Başkanı Bayram Bahçeci: “Artık sabrımız kalmadı, geçim değil yaşam mücadelesi veriyoruz” dedi.

Kocaeli’de sokak ortasında dehşet: Baba ve oğlu öldürüldü

Kocaeli’de alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada baba ve oğlu öldürüldü.