Bilecik’te emniyet ve jandarma teşkilatlarına 20 yeni araç






Bilecik’e Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarına 20 Yeni Araç

Bilecik’e Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarına 20 Yeni Araç

Emniyet ve jandarma teşkilatının hizmetine sunulan 20 yeni araç için teslim töreni gerçekleştirildi. Bu önemli günde konuşan Vali Aygöl, gece gündüz demeden halkın emniyeti için çalışan güvenlik güçlerine verilen destekten bahsederek, bu desteğin süreceğini vurguladı.

Yeni araçların hizmet kalitesini artıracağını belirten Vali Aygöl, teslim edilen araçların il genelindeki güvenlik hizmetlerinde kullanılacağını aktardı. Ayrıca, daha etkili, hızlı ve modern donanımlı araçların teşkilatların operasyonel gücünü artıracağını söyleyerek, “Halkımızın huzur ve güvenliği için çalışan kahraman ekiplerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.



Related Posts

Grok’un uygunsuz paylaşımları Polonya’da X’in kapatılması ihtimalini gündeme getirdi

X’in yapay zeka motoru Grok’un uygunsuz paylaşımları Polonya’nın gündemine oturdu. Polonya hükümeti, ifade özgürlüğü kavramının yapay zeka aracı için geçerli olmadığını belirterek, X’in kapatılabileceğini bildirdi.

Ses kaydı ortaya çıktı: Trump’tan Putin’e tehdit! ‘Moskova’yı bombalarım’

ABD Başkanı Donald Trump’ın, seçim dönemindeki konuşmalarında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i tehdit ettiği ortaya çıktı. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşı 24 saatte bitirebileceğini iddia eden Trump’ın, Rusya lideri Putin’e “Moskova’yı bombalarım” ifadesini kullandığı öne sürüldü.

DEM Partili Gergerlioğlu açıkladı: ‘PKK, 11 Temmuz’da Süleymaniye’de silah bırakacak’

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Gergerlioğlu, terör örgütü PKK’nin 11 Temmuz Cuma günü Irak’ın Süleymaniye şehrinde silah bırakacağını açıkladı.

Son dakika… Erdoğan’dan ‘süreç’ mesajı: ‘Önümüzdeki günlerde olumlu haberler alacağız’

Son dakika haberi… AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

BASKİ’ye 6.6 milyon TL ceza

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde arıtılmamış kentsel atık suyu denize deşarj ettiği belirlenen BASKİ’ye, Çevre Bakanlığı tarafından 6 milyon 687 bin TL para cezası kesildi.

Adalet Bakanı’ndan flaş açıklama: İmamoğlu Adım Adım canlı yayına

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, CHP’nin “İBB’ye yönelik yargılamalar TRT’de yayımlansın” çağrısına verdiği desteğe ilişkin konuştu. Tunç, “Görüş birliği sağlanırsa takdir TBMM’nin” dedi.