Ali Koç’tan Ferdi Kadıoğlu sözleri: ‘Bizde kalması şart ama…’

Ali Koç, transferi gündemde olan Ferdi Kadıoğlu hakkında konuştu. Milli futbolcuyu göndermek istemediklerini aktaran Ali Koç, tekliflerin astronomik rakamlara ulaşması durumunda pazarlık masasına oturabileceklerini aktardı.

Ali Koç’un açıklamaları şöyle:

“Sezon ortasında çok ilgilenen kulüp vardı, resmi bir teklif yok. Ferdi’nin önümüzdeki sezon bizde kalması şart ama böyle 35-40 gibi olağanüstü bir şey gelirse oturur konuşuruz. Mourinho ismi oyuncularda büyük bir heyecan yarattı. Belki Mourinho’dan dolayı gelmeyecek oyuncuları transfer edebileceğiz. Gitmek isteyenleri tutabileceğiz. Ferdi’nin yüzde 100 takımda kalması için pozisyonumuzu aldık ama dediğim gibi astronomik bir şey gelirse oturup konuşmak durumundayız. Ferdi de 1 yıl daha Fenerbahçe’de seve seve oynar.”

“ALACAĞIMIZ OYUNCULAR BELLİ”

Transfer döneminde alacakları oyuncuların belli olduğunu belirten Ali Koç, “Alacağımız oyuncular belli. Hatta bazı yöneticilerimiz açıklayalım diyor, 3-5 tane fazla oy alacağız diye bitmemiş bir işi. Kesinlikle olmaz diyorum. Tutamayacağımız sözü vaat olarak vermek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx