Aile Bakanlığı ile Zen Pırlanta arasında anlaşma: Bakanlık çalışanlarına indirim!

Aile Bakanlığı, Zen Pırlanta ile İndirim Anlaşması Yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çalışanlarına indirimli pırlanta alabilme imkanı sunmak için Zen Pırlanta ile anlaşma yaptı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Destek Hizmetler Daire Başkanlığı’na Zen Pırlanta sahibi Emin Güzeliş tarafından gönderilen dilekçede, anlaşmanın detayları yer aldı. Gazeteci Ünsal Ünlü, sosyal medya hesabında belgeyi paylaştı.

Anlaşmaya göre, bakanlık personeline yüzde 10 indirim fırsatı sunulacak. Dilekçede, indirim kodu ve kampanya detayları da bulunmaktadır.

Bakanlık personeli, kurum kartıyla alışveriş yaparak indirimden yararlanabilecek. Dilekçede yer alan açıklama şu şekildedir:

“T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı merkez birimleri ve bağlı kuruluşlarının personeli ve yakınlarına pırlantalı ürünlerde mevcut indirimlere ek olarak %10 indirim sağlanacaktır. İndirimden faydalanmak isteyen personel, mağazalarda Personel Kimlik Kartı ile veya online platformda özel oluşturulan indirim kodunu kullanarak alışveriş yapabilirler.”

Ayşe Kulin’den Anlamlı Sözler

Ayşe Kulin: Güzellik başarıyla eş değer olsaydı, en iyi romanları Ajda Pekkan yazardı.

Öne çıkan diğer haberler için buraya tıklayabilirsiniz.

Related Posts

FETÖ operasyonu: 33 tutuklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya FETÖ’ye yönelik düzenledikleri operasyonda 50 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

İsveç, Estonya’dan hapishane kiralamaya hazırlanıyor

İsveç hükûmeti, artan suç ve mahkum sayısı nedeniyle Estonya’daki hapishanelerden 600 hücre kiralamaya hazırlanıyor. Stockholm ve Tallinn arasında Haziran ayında imzalanan anlaşma, İsveç’in ceza sisteminde yeni bir dönemi başlatıyor. Kriminalvården …

Dünyanın en çok izlenen yayıncısı, Galata Kulesi’nde İngilizce bilen memur bulamadı

42 milyon abonesi ile dünyanın en çok izlenen YouTube yayıncılarından biri olan IShowSpeed, bugün Türkiye’den canlı yayınlar açmaya başladı. Taksim’de turistik bölgeleri gezen ünlü yayıncı, Galata Kulesi’nin tarihini öğrenmek istedi ancak İngilizce bilen görevli bulamadı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Leman Dergisi yazı işleri müdürü Aslan Özdemir’e tutuklama talebi

Leman dergisinde yer alan karikatüre yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan derginin yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Bakan Güler KKTC’nin Ankara Büyükelçisi Korukoğlu’nu kabul etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu’nu kabul etti. Görüşmede ikili savunma ilişkileri ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

ASEAN ve AB arasında stratejik ortaklık

Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) ve Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, iki blok arası stratejik ortaklığı güçlendirmeyi hedefliyor.