Tek teker üzerinde gitti, motosiklet sürücüsüne ceza yağdı

Manavgat’ta Motosiklet Sürücüsüne Yüksek Para Cezası!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki bir motosiklet, plakasız olması, abartılı egzoz takılı olması ve sürücünün kask takmaması sebebiyle Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından Yapay Şelale yakınlarında durduruldu.

Trafik ekipleri, motosikleti kullanan E.G.Ç.’e kasksız, plakasız ve abartılı egzozlu motosiklet kullanmaktan 29 bin 132 TL para cezası keserek, motosikleti yediemin otoparkına çekti.

“DUR” İHTARINA UYMADI

E.G.Ç.’in önceden ilçede bazı yerlerde trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde motosikletin önünü kaldırıp akrobatik hareketler yaptıktan sonra trafik ekiplerinin “dur” ihtarına uymayarak kaçtığı tespit edildi.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, artık özellikle motosikletin önünü kaldırma gibi trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücülerin gözaltına alınarak mahkemeye sevk edileceği belirtildi.

Related Posts

FETÖ operasyonu: 33 tutuklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya FETÖ’ye yönelik düzenledikleri operasyonda 50 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

İsveç, Estonya’dan hapishane kiralamaya hazırlanıyor

İsveç hükûmeti, artan suç ve mahkum sayısı nedeniyle Estonya’daki hapishanelerden 600 hücre kiralamaya hazırlanıyor. Stockholm ve Tallinn arasında Haziran ayında imzalanan anlaşma, İsveç’in ceza sisteminde yeni bir dönemi başlatıyor. Kriminalvården …

Dünyanın en çok izlenen yayıncısı, Galata Kulesi’nde İngilizce bilen memur bulamadı

42 milyon abonesi ile dünyanın en çok izlenen YouTube yayıncılarından biri olan IShowSpeed, bugün Türkiye’den canlı yayınlar açmaya başladı. Taksim’de turistik bölgeleri gezen ünlü yayıncı, Galata Kulesi’nin tarihini öğrenmek istedi ancak İngilizce bilen görevli bulamadı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Leman Dergisi yazı işleri müdürü Aslan Özdemir’e tutuklama talebi

Leman dergisinde yer alan karikatüre yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan derginin yazı işleri müdürü Aslan Özdemir, ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Bakan Güler KKTC’nin Ankara Büyükelçisi Korukoğlu’nu kabul etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu’nu kabul etti. Görüşmede ikili savunma ilişkileri ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

ASEAN ve AB arasında stratejik ortaklık

Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) ve Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, iki blok arası stratejik ortaklığı güçlendirmeyi hedefliyor.