Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: Şüphelinin Üzerinden 5,48 Gram Metamfetamin Çıktı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Alaşehir Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Akkeçili Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonda bir araç durduruldu.

Araçta ve üzerinde yapılan aramalarda 23 yaşındaki şüpheli E.K.’nin üzerinden 5,48 gram metamfetamin ve 3 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. E.K. gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Muş Ovası, lalelerle kırmızıya büründü

İlkbaharda sadece nisan sonu ve mayıs ayının ilk haftalarında görülen laleler, Muş Ovası’nı kırmızıya boyadı.

Konya’da otomobil takla attı: 2 yaralı

Konya’nın Kulu ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.

İsrail’in Gazze’ye saldırılarında 14 ölü: “Hastanelerde 3 günlük yakıt kaldı”

İsrail ordusunun Gazze’ye devam eden saldırılarında 14 Filistinli öldü. Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, hastanelerde sadece 3 gün daha yetecek yakıt kaldığını açıkladı.

Sarı torbalı ‘Sırrı Süreyya Önder’ göndermeleri tepki çekmişti… Bakan Tunç duyurdu: Zafer Partisi’nin o paylaşımlarına soruşturma!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zafer Partisi’nin sosyal medyada tepki çeken “Sırrı Süreyya Önder” paylaşımları hakkında resen soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Adana’da cayrokopter sert iniş yaptı: Yaralılar var

Adana’da jandarmaya ait cayrokopterin araziye sert iniş yapması sonucu iki personel yaralandı.

Aydın’da kaçak kazıya suçüstü

Aydın’ın Didim ilçesinde, kaçak kazı yapan 3 şüpheli suçüstü yakalandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir