Trump’tan düzensiz göçmenlere Sevgililer Günü göndermesi

Beyaz Saray’ın resmi X hesabından, “Sevgililer Günü Kutlu Olsun” başlıklı bir paylaşım yapıldı.

Paylaşımda, pembe renkli fotoğrafta, Trump ve Homan’ın ifadeleri olarak, mani şeklinde “Güller kırmızıdır, menekşeler mavi, kaçak gelirseniz, sınır dışı ederiz sizi.” ifadesi yer aldı.

ABD’ye kaçak yollarla girecek olan düzensiz göçmenlerin engellenmesi konusundaki sert tutumunu her fırsatta dile getiren Trump yönetimi, bu doğrultuda Sevgililer Günü’nü de atlamadı.

Yaklaşık 4 saatte 7,7 milyon görüntülenmeye ulaşırken, 141 bin beğeni ve 29 bin geri paylaşım yapılan mesaja 6 binden fazla yorum yazıldı.

Related Posts

Atatürkçü teğmenlere sahip çıkan savcı 1226 kilometre uzağa sürüldü

Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde kılıçlarını kaldırarak ‘Mustafa Kemalin Askerleriyiz’ dediği için ihraç edilen genç teğmenleri savunan Cumhuriyet savcısı Mehmet Çağlayan, Hakimler Savcılar Kurulu (HSK), Fethiye’den Giresun’a atandı.

Eski sevgilinizle fotoğraflarınız başınıza iş açabilir! Suç sayıldı

Eski sevgiliyle çekilen fotoğrafların ayrıldıktan sonra sosyal medyada paylaşılması suç sayıldı.

Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Aydın’da yaşamını yitiren 95 yaşındaki Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Cübbeli Ahmet’ten olay olacak yangın paylaşımı

Türkiye’nin dört bir yanında çıkan yangınlar ciğerlerimiz olan ormanlarımızı küle çeviriyor. Cübbeli Ahmet hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü’nün 2021 yılında yaptığı yangınlarla ilgili paylaşım sosyal medyada yeniden gündem oldu

ABD Başkanı Trump, “vergi indirimi” tasarısını imzaladı: Muazzam bir ekonomik büyümeyi tetikleyecek

ABD Başkanı Donald Trump, kapsamlı vergi indirimleri ve harcama kesintileri içeren tasarıyı imzalayarak yasalaştırdı. Trump “Bu yasa tasarısı muazzam bir ekonomik büyümeyi tetikleyecek ve ülkeyi ayakta tutan çalışkan vatandaşları ayağa kaldıracak” diye konuştu.

Rekabet Kurumu’ndan Spotify’a inceleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan adına açılan şarkı listelerinin uyarılara rağmen kaldırılmadığı gerekçesiyle hukuki süreç başlatılacağı açıklanan Spotify’a Rekabet Kurumu tarafından inceleme başlatıldı.