GAZDAŞ’tan abonelere önemli duyuru: Gecikme faizi alınmayacak

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – GAZDAŞ Trakya, son iki aydır doğal gaz sayaçlarının okunmamasıyla ilgili abonelerden gelen yoğun sorular üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, Bilgi Teknolojileri sistemlerindeki planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle online işlemler, mobil uygulamalar ve e-Devlet servislerinin geçici olarak devre dışı kaldığı belirtildi.

Bu süreçte sayaç okuma ve faturalandırma işlemlerinde de gecikmeler yaşandığı, ancak 14Ocak 2025 itibarıyla ekiplerin sahada sayaç okuma işlemlerine başladığı duyuruldu.

GECİKME FAİZİ UYGULANMAYACAK

GAZDAŞ Trakya, 20 Aralık 2024 – 12 Şubat 2025 tarihleri arasındaki faturalar için gecikme faizi alınmayacağını açıkladı. Ayrıca, bu dönemde yapılan tüm sayaç okumalarının en fazla 35 gün üzerinden faturalandırılacağı belirtildi.

GAZDAŞ Trakya, sistemlerdeki bakım ve iyileştirme çalışmalarının tamamlandığını ve abonelerin mağdur edilmemesi için gerekli önlemlerin alındığını belirterek, abonelere gösterdikleri anlayış için teşekkür etti.

Related Posts

Doğanşehir’de Orman Yangını Söndürüldü

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde çıkan orman yangını, vatandaşların ve ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Çalınan TIR Dorsesi Konya’da Bulundu

Denizli’de çalınan TIR dorsesi, JASAT’ın izlediği kamera kayıtlarıyla Konya’da ele geçirildi.

TOLGA Dron Savunma Sistemi Tanıtıldı

MKE, TOLGA Dron Savunma Sistemi ile dron tehditlerine entegre ve katmanlı çözüm sunuyor.

Destici’den Ahmet Minguzzi’ye Başsağlığı Ziyareti

BBP Genel Başkanı Destici, Ahmet Minguzzi’nin ailesine başsağlığı diledi ve adalet çağrısında bulundu.

Datça’da Orman Yangınlarına Karşı Nöbet

Datça’da jandarma ve Orman İşletme ekipleri orman yangınlarına karşı 7/24 nöbet tutuyor.

CHP’li Bulut’tan ‘cebimizde uçak yok, arazöz yok’ diyen Bakan Yumaklı’ya sert yanıt: ‘Hesabını vereceksiniz!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, “Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın ‘cebimizde uçak yok, arazöz yok’ sözleri; yıllardır orman yangınlarına karşı hiçbir hazırlık yapılmadığının acı bir itirafıdır. Bu ihmallerin, bu vurdumduymazlığın hesabını vereceksiniz” ifadesini kullandı.