Sırbistan Başbakanı Milos Vucevic İstifa Etti

Sırbistan Başbakanı Milos Vucevic, Protestolar Sonrası İstifa Etti

SIRBİSTAN Başbakanı Milos Vucevic, Novi Sad kentindeki tren istasyonunda 15 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası ülke genelinde yapılan protestolar nedeniyle istifa etti.

Kasım ayında Sırbistan’ın en büyük ikinci şehri Novi Sad’daki bir tren istasyonunun çatısının çökerek 15 kişinin ölümüne yol açmasından bu yana Belgrad’da her gün hükümet karşıtı protestolar yapılıyor.

Related Posts

TİP Genel Başkanı Baş ve Parti Sözcüsü Kadıgil’den Özel’e dayanışma ziyareti

TİP Genel Başkanı Erkan Baş ile Sözcü Sera Kadıgil, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti

‘Paşinyan hükümeti ile Kilise arasındaki kriz yeni bir aşamaya geçti’

Ermenistan siyasetinde yaşanan gerilimi değerlendiren İranlı uzman, Paşinyan ile Kilise arasındaki krizin yeni bir aşamaya geçtiğini söyledi.

Milletin su parasıyla kendine TOGG bile almış

AKP yönetimindeki Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı KOSKİ Genel Müdürlüğü’nde muhasebe elemanı olarak çalışan Döndü K., 5 yıl boyunca abonelerin depozito ücretlerini yakınlarının hesaplarına geçirdi. Döndü K., zimmetine geçirdiği paralarla birisi TOGG T10X marka araç olmak üzere iki araba, 2 ev ve başka taşınmazlar aldı. Hakim karşısına çıkan Döndü K.’ya “nitelikli zimmet” suçundan 21 yıl hapis cezası verildi.

Özel’e ikinci fezleke yolda

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret”, “suç işlemeye alenen tahrik” ve “kamu görevlilerine görevleri nedeniyle hakaret ve tehdit” suçlamaları iddiasıyla önceki gece soruşturma başlatıldığı duyuruldu. Söz konusu soruşturma kapsamında savcılık tarafından Adalet Bakanlığı kanalıyla TBMM’ye fezleke gönderilmesi bekleniyor.

Atatürkçü teğmenlere sahip çıkan savcı 1226 kilometre uzağa sürüldü

Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde kılıçlarını kaldırarak ‘Mustafa Kemalin Askerleriyiz’ dediği için ihraç edilen genç teğmenleri savunan Cumhuriyet savcısı Mehmet Çağlayan, Hakimler Savcılar Kurulu (HSK), Fethiye’den Giresun’a atandı.

Eski sevgilinizle fotoğraflarınız başınıza iş açabilir! Suç sayıldı

Eski sevgiliyle çekilen fotoğrafların ayrıldıktan sonra sosyal medyada paylaşılması suç sayıldı.